Film i TV

“KAKO SI ME NAŠAO?!” Car pozvao Aleks da razgovaraju, ona pobjesnila – Za njega ima JEDAN USLOV!

Mnogi smatraju da je priča o raskidu samo marketinški potez.

Aleks i Car - srbija danas

Prije nekoliko dana je u domaćim medijima kao bomba odjeknula vijest da su Filip Car i Aleksandra Nikolić raskinuli vezu, nakon samo par mjeseci vjeridbe.

Potom je Nikolićeva putem društvenih mreža otkrila da jeste došlo do svađe, ali da njihova priča nikako nije gotova.

Fanovi na društvenim mrežama uveliko komentarišu da je priča o raskidu samo marketinški trik, a jednim potezom od sinoć, Aleks i Car su podgrijali ove sumnje.

Naime, u toku lajva koji je držao na društvenoj mreži Tik Tok, Filip je ponovo zapratio Aleksandru, a zatim je pozvao u meč, kako bi svima pokazao da će je pobjediti.

– Darkić hoće da igram meč sa Aleksandrom. Meni nije problem, nismo mi neprijatelji. To što smo se raspravljali i posvađali, ne znači da mi je neprijatelj. Ja se sa njom čujem, tu sam za nju kad god joj nešto treba – rekao je Car i pozvao Nikolićevu.

– Kako si me našao? – pitala je bijesno Aleksandra.

– Zapratio sam te, pa sam te našao. Ja ću te sad pobjediti, igramo na dvije dobijene. Ja igram da pobjedim – poručio je odmah Filip.

– Ako izgubiš, ti se izviniš za ono što si pričao, eto. Da kažeš da si malo pretjerao – izazvala ga je Aleks.

– Ja sam se tebi već izvinio, nemam šta javno da se izvinjavam – rekao joj je Car, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh