Film i TV

ANĐELA SE OGLASILA NAKON ŠTO JE MIRKOVIĆ NAJAVIO OTKAZ – potvrdila da je otkazala emitovanje programa

Morala je da presječe.

Anđela - screenshot

Vlasnik televizije Hajp Saša Mirković zabranio je voditeljima na svojoj televiziji na imaju lajvove na društvenoj platformi Tiktok i da zarađuju punem giftova.

Svi spekulišu da je to bio jedan od razloga zašto je Dalila Dragojević dala otkaz na ovoj televiziji gdje je imala autorsku emisiju “Da li sa… Dalilom”.

Mnoge je iznendilo to što se Anđela u prvom trenutku oglušila o ova naređenja te je najavila da će da održi lajv na Tiktoku danas u pola osam.

Saša Mirković je ponovio svoj diskurs prijetnji na sopstvenom Instagram profilu, zaprijetivši ovog puta ne samo otkazom nego je nagovijestio i krivičnu tužbu povodom kršenja ugovora.

– Hajp oštro zabranjuje od večeras svim voditeljima oglašavanje u tzv. LIVE uključenjima na TT na bilo koji način i bilo kakvo “prenošenje novca” jer sva lica na Hajpu imaju veoma dobre zarade. Ko to uradi biće odmah udaljen iz Hajp produkcije i snosit će kazne po ugovoru koji imaju – stoji u objavi.

Anđela je riješila da posluša svog šefa te je otkazala svoj Tiktok lajv te se oglasila poslije Mirkovićevih prijetnji da će ostati bez posla ako bude nastavila da zarađuje putem Tiktoka. Ona je tom prilikom otkrila da je obustavila emitovanje svog programa na Tiktoku.

– Eto ljudi odjavila sam se zvanično večeras sa Tiktoka kao što znate, ubuduće se družimo na Instagramu, biće ponekad ovdje lajv za vas koji me pdoržavate. Volim vas i ljubim puno – stoji u objavi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh