Film i TV

GUŠI SE U SUZAMA, DRAMA U STUDIJU! Miljana očajna: “Pravim od sebe jadnicu!” Emocije prema Zoli je uništile

Ne može da se suzdrži!

Miljana Kulić - srbija danas

Ivana Šopić je u emisiji “Narod pita” ugostila Miljanu Kulić i Lepog Miću. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima.

– Vera iz Mitrovice ovde, malo sam se potresla oko ovoga za Miljanu, ja Miljanu obožavam, Mićo ja obožavam tvoju kritiku. Ja bih voljela da si ti Miljana najsrećnija – rekla je gledateljka.

– Hvala teta Vera i ja bih voljela – rekla je Miljana.

– Sigurna sam da te Zola voli, ali izgubio je povjerenje u tebe, jer si inat tjerala sa Bebicom – rekla je gledateljka.

– Nisam tjerala inat, nego sam htela uz Bebicu da zaboravim Zolu, i da vremenom s dobrim čovjekom pobjegnem od lošeg, ali eto šta je ispalo na kraju – rekla je Miljana.

– Ja znam da ona Zolu voli, ali ona je sad između vode i vatre – rekla je gledateljka.

– Ko im stoji na putu ka njihovoj sreći? – upitala je Ivana.

– Bila je Marija pa Bebica… Nikad nisam voljela Bebicu, ponaša se kao posljednji klošar – rekla je Vera.

– Ljubav je dvosmjerna ulica, ja volim, ali pogrešnog. Mogu da ne budem sa njim zbog vas, i zbog drugih ljudi. Neka uđe u Zadrugu 7, ako pokleknem biću najveća jadnica – rekla je Miljana.

Nakon toga se Miljana rasplakala zbog Zole.

– Plačem zato što sam mogla da budem kraljica, a i dalje od sebe pravim jadnicu, Zola ništa nije slagao – rekla je Miljana.

– Ona je izgubila povjerenje, zato što se boji da će sa Bebicom nešto opet… Miksi budi ljubazna, slušaj malo tog Miću – rekla je gledateljka, piše Srbija Danas.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh