Film i TV

PROGOVORILA O ULASKU U ZADRUGU 7! Miljana presjekla – otkrila istinu o novcu koji je dala Bebici: “Bio mi je sumnjiv!”

Osula paljbu po bivšem dečku!

Miljana Kulić - screenshot

Ivana Šopić je u emisiji “Narod pita” ugostila Miljanu Kulić i Lepog Miću. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima.

– Žaklina iz Niša ovdje, Mića je šampion nad šampionima, svaka Miljanina suza je i moja, Miljana je zlato nad zlatom, moja ljepotica. Najgledanija među najgledanijima. Da li ulazite u Elitu? – pitala je gledateljka.

– Ja bih vam dala odgovor na pitanje, ali o poslovnim angažmanima ne smijem da pričam, ali inteligentna ste žena, možete da zaključite – rekla je Miljana.

– Miljana je moje sunce, ima ona nešto što niko nema – rekla je gledateljka.

– Ima Zolu – rekao je Mića.

– Udahni duboko, vidiš da te hoću, najbolje se stvari dešavaju noći – zapjevali su Mića, Miljana i Ivana.

– Miljana, tvoj i Bebičin rat je obilježilo sve novine, instagram, tviter sve. On je kačio svašta, neke smiješne slike, ismijavao je tebe tvoju majku, ti si okačila ugovor. Da li je on vas zavrnuo za taj novac i o čemu se tu radi? – upitala je Ivana.

– Ivana, ne znam odakle da počnem, bila je emisija sa Zolom, posvađali smo se, kad god krenem negdje kažem ajde Bebice sa mnom, ali mi je bio sumnjiv već godinu dana, shvatila sam da gubim vrijeme. Posljednji put pričam o njemu, jer je njemu viši cilj da pričam što više o njemu. Moja majka i moj otac su mu dali novac jer su se sažalili, počeli su tužbe, alimentacija. Dešava se to da mu je moja mama dala novac za autobus 10000 evra i treba da se otplati još 38000 evra, pošto mu je tura autobusom 1400 evra, neka je i 1800 evra. Pa se dogovorio sa tim čovjekom da mu otplaćuje, pola, pola da ostane njemu. Da ima za sebe, da se osjeti kao muškarac, jer se nikad nije osjetio, osim pored Miljane Kulić. Nije nas prevario, već smo mu dali. Sveti Vasilije mi je pomogao, nisam ušla već mjesec dana u kazino – rekla je Miljana, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh