Film i TV

SVAŠTA JOJ JE RAĐENO, ŠTO JE PREŠUTJELA? Anđela Đuričić tužila Zvezdana Slavnića, a sad objavila OVO

Nakon tužbe za Zvezdana i za Pink, oglasila se…

Anđela Đuričić - screenshot

Bivša učesnica Zadruge, Anđela Đuričić, diskvalifikovana je iz šeste sezone sa svojim tadašnjim partnerom Zvezdanom Slavnićem, sa kojim je ubrzo i prekinula ljubavni odnos, piše Srbija danas.

Anđela je potom tužila Slavnića za navodno nasilje.

Iako ima veliku podršku, drugi je kritikuju negativno da je krenula stopama Ane Ćurčić, bivše Zvezdanove partnerke, koja ga je takođe tužila za nasilje.

I dok se spekuliše šta se to dešavalo van kamera kada je Đuričićeva morala da zatraži pomoć suda, ona se sada oglasila i još dodatno podgrijala sumnje na ovu temu:

– Kada budeš čuo njenu priču , cijelu priču, sve ono što joj je rađeno, a što je prećutala, iz ovih ili onih razloga, moći ćeš da kažeš samo jedno: Svaka ti čast – pisalo je u objavi Đuričićeve na kojoj je dodala sat koji otkucava.

Da li to znači da će doći vrijeme kada će ona reći šta je “prećutala” i da li se to odnosi samo na Zvezdana ili i na Pink televiziju koju je takođe tužila, ostaje nam da saznamo…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh