Film i TV

MAJA MARINKOVIĆ DOBILA KORPU OD NUĆIJA – Bivša zadrugarka ponižena, reper joj jasno stavio do znanja da NIJE SLOBODAN

Drama!

Maja i Nući - ATA images

Mjesecima unazad, dosta se priča i piše o ljubavnom životu i emotivnom statusu poznatog repera Igora Panića, poznatijeg kao Nući, te se nerijetko na društvenim mrežama mogu sresti komentari u kojima bi većina djevojaka zapravo bila Nućijeva djevojka, piše Srbija Danas.

Naime, kao što smo već pisali, bivša zadrugarka Maja Marinković bacila je oko na poznatog repera, te je uživala na njegovom nastupu, kao i na nastupu njegovog kolege i prijatelja Mihajla Veruovića Vojaža, za kog se zna da je emotivno zauzet, tj. da ima djevojku.

Sada, Nući je na svom instagram profilu podijelio video snimak na kom se vidi on, a u jednom momentu nepoznata djevojka sa crvenim lakom za nokte stavlja na njega papir na kom piše:

“REZERVISANO”, te je svima jasno o čemu je ovdje riječ, a čeka se Majina reakcija na ovo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh