Film i TV

DALA JE 15.000 EURA NA OPERACIJE, ALI NE STAJE: Ermina Pašović otišla, opet, pod nož! Nakon intervencije jedva govori

Iz bolničkog kreveta i u zavojima.

Ermina Pašović - ATA Images/Instagram/ermina_pasovic

Bivša takmičrka “Zadruge”, Ermina Pašović promijenila lični opis, ali po svemu sudeći ne planira da stane sa korekcijama.

Rijaliti-zvijezda oglasila se na društvenoj mreži Instagram nakon estetske operacije, a čitava glava bila joj je bila u zavojima i jedva je govorila.

– Evo me poslije operacije. Ne boli me. Nadam se, ako Bog da, da sam se riješila ožiljaka, konačno. Ovo je zadnje bilo – istakla je Ermina na Insta storiju.

Pašovićeva je imala veliki problem sa aknama na licu, pa je otišla na lasersko uklanjaje ožiljaka, za šta je izdvojila od 150 do 250 evra po tretmanu, a uradila ih je, kako se piše, četiri.

Nakon toga, podvrgla se operaciji nosa, a ova intervencija kreće se od 3.000 evra. Ermina je potom posjetila i hirurga, kako bi podigla kapke, a za to je iskeširala 900 evra.

Tu se nije zaustavila. Ermina je poželjela i mačije oči, za šta je odvojila 4.000 evra. Pašovićeva je uradila i operaciju grudi i za njih je izdvojila 3.800 evra, a tu su i nove jagodice od 900 evra.

Svoje lice je dotjerala i hijaluronom u usnama, što je koštalo oko 500 evra, ali je korigovala i vilicu, metodom “Jaw line”, koja se radi hijaluronskim filerima i košta do 1.000 evra. Da bi došla do željenog izgleda, bivša zadrugarka odlazila je i na botoks tri regije, za šta je dala oko 250 evra.

Kada se sve sabere, rijaliti učesnica je za korekcije dala oko 15.250 evra, a ovo je zadnja korekcija koju je radila.

Da li je konačno Ermina postigla zadovoljavajući izgled, ostaje da vidimo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh