Film i TV

MILICA MITROVIĆ IZDALA ZVANIČNO SAOPŠTENJE! Zadruga7 počinje uskoro, u novoj kući KONTROVERZNE LIČNOSTI

Lijepe vijesti od Velike šefice!

Milica Mitrović, supruga Željka Mitrovića i direktorka programa, glavna i odgovorna urednica zabavnog programa na televiziji “Pink”, oglasila se na svom Instagram profilu i okačila fotografiju kojom je najavila početak “Zadruge 7 – Elita”.

Milica je kratko napisala da sedma sezona popularnog rijalitija uskoro počinje, što je obradovalo fanove ovog projekta.

Kako je Pink dalje prenio, a Milica podelila link, vrhunski tim arhitekata, scenografa i enterijerista temeljno radi na preuređivanju svakog kutka prostranog imanja, koje će biti oplemenjeno potpuno novim građevinama i prostorijama, dok će neke od postojećih izgledati potpuno drugačije, dobiti novi, znatno osvježeni izgled, a neke čak i namjenu.

Dalje se navodi da se spisak takmičara krije u najstrožoj tajnosti, a da će milionski auditorijum biti šokiran imenima sa ovog spiska. Na spisku se nalaze velika imena sa domaće scene, kontroverzne javne ličnosti, ali i nova lica. Glavna nagrada iznosi 100.000 evra, a konkurs za učesnike i dalje traje, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh