Film i TV

ANA ĆURČIĆ PREKINULA EMISIJU! Optužio je da je na lijekovima, ona oštro reagovala: “Pomogao si mi da dovršim tužbu”

Rat do istrebljenja!

Ana Ćurčić - srbija danas

Darko Tanasijević je u emisiji “Narod pita” ugostio Ivana Marinkovića i Nenada Lazića Necu. U jednom trenutku se uživo u program uključila Ana Ćurčić i ušla u sukob sa Ivanom, piše Srbija danas.

– Jel Ivan okej došao nije pio ništa nije konzumirao? Ja sam samo htjela da podsjetim Ivana da mi znamo puno zajedničkih prijatalja, hvala puno što si potpunio tužbu koju treba da predamo. Zašto ti je svaka tema u “Narod pita” priča o Ani Ćurčić? – rekla je Ana.

– Vi gledaoci morate da shvatite da ste vi glavna tema Zadruge 6, oni su nas primorali da ih komentarišemo. Kako ja otvaram portale, vidim vaša imena. Niko nikog ne pljuje sem vas. Vi ste nastavili rat koji ste počeli tamo, i mi smo dužni da vas komentarišemo – rekao je Ivan.

– Žao mi je što niste došli u bademantilu, da li tvrdite da je moja doza pojačana i da ja dolazim nakljukana lijekovima? – rekla je Ana Ćurčić.

– Meni djeluje tako, s obzirom da sam vas gledao kako dobijate propisanu terapiju, svako veče i svako jutro. S obzirom da je pod tom terapijom umijela da pokazuje agresiju prema Zvezdanu, sad vjerovatno uzima nešto jače, jer je toliko smirena – rekao je Ivan.

– Pošto znate kakvu terapiju pijem, da li ste se bavili i Anđelom i Zvezdanom? Mislim da ste zaljubljeni u Anu Ćurčić i da sam vam opsesija – rekla je Ana.

– Ne znam da li imate televizor kod kuće? – rekao je Ivan.

– Imam 72 inča – rekla je Ana.

– Bio sam šokiran ženom koja je bila jako fina i kulturna, a onda kad joj prođe tema u 2h noću, ona kaže ja sam popila lijek idem da spavam. Čak sam vam i rekao kakav je to način da napuštate emisiju – rekao je Ivan.

– Imate li neki dokument gdje piše da ja podržavam Zvezdana? – upitao je Ivan.

– Imam snimke, Neca je jedini koji je bio tu da stane Ivanu na put. Sada ću uključiti da vas gledam. Patikice male 41, pošto je sve malo – rekla je Ana Ćurčić, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh