Film i TV

OZBILJNA DRAMA U NIŠU: Procurili svi detalji raskida Tare i Danila – Evo šta je razlog kraha ljubavi!

I Simova se oglasila, u svom stilu.

Tara i Danilo - srbija danas

Nakon što se u domaćim medijima pojavila informacija da su Tara Simov i njen partner Danilo raskinuli, bura na društvenim mrežama se ne stišava.

Kako saznaje izvor blizak Tari Simov, došlo je do raskida između nje i sada već njenog bivšeg partnera, piše “Blic“.

Najveći problem je bio, kako navodi izvor blizak ljubavnom paru, to što Danilo sve vrijeme živi momačkim životom.

– Danila često viđaju po Nišu kako izlazi i provodi se, a najmanje ga viđaju sa djetetom. Redovno kači slike iz teretane polu nag i iz restorana, dok Tara sama čuva Nikolaja i spava preko dana samo dva sata kako bi mogla da ispuni sve svoje obaveze, dok Danilo ni oko čega ne želi da se potrudi. Još uvijek je nezreo i nije bio svjestan koliko je velika obaveza kada dobiješ dijete – priča dobro obavješten izvor za “Blic” i dodaje:

– Iz priloženog što Danilo i Tara kače na svojim Instagram profilima, do raskida između njih dvoje je došlo. Još uvijek nije sigurno da li će se pomiriti i kako će dalje teći njihov odnos. Tara je vidno smršala nakon porođaja, a i u više navrata je isticala da je imala komplikacije u trudnoći. Izašla je iz bolnice dva dana poslije carskog reza i nije joj bilo teško da obavlja sve kućne poslove i uz to čuva dijete – ističe dobro obavešten izvor.

Podsjetimo, danas se u toku dana oglasila i Simova na društvenim mrežama.

– Ja od odnosa gdje postoji moje dijete koga volim kao Boga i nazad i tako beskonačno, rijaliti je*eni praviti neću. Ko je nezreo i ko je nemaran neka radi to. Svako ko mi pošalje poruku na ovu temu biće blokiran – napisala je Simova, a onda je usledila još jedna objava.

– Nije bitno ko komentariše, to su sve neki anonimusi bez zuba. Bitno je ko je to doprinio majci svog djeteta. Ovdje stavljam tačku – dodala je Tara.

Danilo Tari poručio “srećan put”?

Prva sumnja da odnosi između Tare i Danila nisu kako treba, bio je njegov Instagram story gdje je okačio pjesmu od Breskvice “Srećan put” i uz to napisao “Bye”, aludirajući da sa Tarom više nije zajedno, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh