Film i TV

BESRAMNO UDARILA NA PINK KOJI JU JE STVORIO! Anđela se drsko oglasila nakon što je pomenuta u emisiji “Narod pita”

Dvije sezone je provela u rijalitiju ove medijske kuće.

U popularnoj emisiji “Narod pita” sinoć su gostovali Jelena Golubović i Adam Đogani.

U jednom trenutku, Đogani je krenuo da otkriva detalje svog odnosa, a zatim i sukoba sa diskvalifikovanom Anđelom Đuričić, pa je nazvao pokvarenom, ali razlog svoje ljutnje i razočaranja nije želio da otkrije.

Kako je istakao, o njoj je stekao takvo mišljenje i zbog stvari koje je radila u rijalitiju, ali i u privatnom životu, ali nije htio da detaljiše.

Sada se oglasila i Đuričićeva, koju su ove riječi očito pogodile, jer je čitavu objavu na Instagram storiju posvetila baš tome.

Zamisli uslov da dođeš u emisiju (da bi bio plaćen za istu), je da pričaš kako ti narede o “određenoj osobi”, jer bože moj, samo to im prolazi. Samo kažem, razmišljam nešto – napisala je Đuričićeva i tako udarila na produkciju koja joj je dala mogućnost da zaradi i proslavi se u rijalitiju, ali je na kraju diskvalifikovana zbog divljanja i fizičkog nasrtaja na Maju Marinković, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh