Film i TV

“NIJE ISTINA DA JE BILA VJERENA!” Ana raskrinkala još jednu Kačavendinu laž – ovu informaciju je dobila dok je bila u rijalitiju

Nije željela pretjerano da komentariše ovu temu!

Ana i Milena - Srbija Danas

Dok je Ana Ćurčić boravila u rijalitiju, njena kuma, Milena Kačavenda, redovno se oglašavala za domaće medije i držala je lajvove na svojim društvenim mrežama.

Njihovo prijateljstvo je puklo kada je Ana napustila “Zadrugu” i kada saznala šta je sve Kačavenda slagala o situacijama u njenom životu.

Milena se sada našla u centru novog skandala kada je nedavno u jednoj emisiji izjavila da je već dve i po godine sama, što se kosi sa pričom koju je pričala o vjereniku.

– Nije lako biti sa jakom ženom, ako ti ja kažem da sam ja dvije i po godine sama, a tek sam prije desetak dana dobila piće od muškarca – rekla je Milena za domaće medije.

Međutim, Milena je zaboravila da je pričala da je imala vjerenika koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Beču. Navodno je trebalo da se vjenčaju na Đurđevdan, ali sve je bilo otkazano zbog Dana žalosti u Srbiji. On je navodno poginuo pet dana kasnije, 11. maja.

Ekipa portala Srbija Danas kontaktirala je Anu Ćurčić kako bismo je upitali da li je istina da je Milena bila vjerena dok je ona boravila u rijalitiju.

– Nije istina. To je ona rekla da je bila vjerena. Ne bih da komentarišem, neka ona daje izjavu o svom vjereniku. Meni je u Bijelu kuću stigla čestitka u kojoj je pisalo da se udaje. Kada sam izašla, druge stvari su o tome rečene. Ona je svoje izjave davala, tako da morate nju da pitate sve. Ne bih da se miješam – rekla je Ana za portal Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh