Film i TV

NEKAD U KEFALICI, DANAS U ZADRUZI! Da li je prepoznajete?

Emisija “Kefalica”, koja se svojevremeno emitovala na televiziji Avala, i danas izaziva raznježene komentare budući da ne prođe mnogo vremena prije nego što neki od klipova postane viralan.

Tara Simov - screenshot

Podsjećanja radi, u ovom TV formatu su učesnici prestoničkih vrtića odgovarali na pitanja i time izazivali isključivo tople emocije gledalaca, piše Pulsonline.

Učesnica ove emisije je svojevremeno bila i starleta Tara Simov, nekadašnja zadrugarka, koja je na društvenim mrežama podijelila jedan video zapis iz iste uz opis: “Nedostajem samoj sebi, eto.”

Na pitanje “Šta je zakon?” mala Tara je tada odgovorila: “Kad ne smiju da se puše cigare, ne smije da se pritiska na telefon, plezi i glupira!”.

Tara Simov – Expresstabloid.ba


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh