Film i TV

NAMAGARČIO SVE! NAJNOVIJA OBJAVA BILALA BRAJLOVIĆA! Pokazao stomak nakon što je Maji prijetio SAMOUBISTVOM!

Bilal Brajlović pokazao svoje tijelo nakon što je Maji rekao da se povrijedio i krvari!

Maja i Bilal - novi

Maja Marinković je tokom gostovanja u emisiji “Narod pita” sa svojim bivšim dečkom i zadrugarom Markom Janjuševićem Janjušem, proživjela pravu dramu od strane Bilala Brajlovića sa kojim je raskinula, piše Srbija danas.

Maja je objavila sve prpiske u kojima joj Bilal prijeti da će izvršiti samoubistvo, a kako je naveo na kraju, on je završio u bolnici, jer je nanio sebi povrede, a sve zbog sumnje da je Maja bila sa Janjušem intimna to veče.

Marinkovićeva je potopm iznijela da nije imala podršku od njegove porodice po vjerskoj osnovi, te da su je pitali da pređe u Islam, a onda se oglasio i on i porekao sve.

Sada se Bilal ponovo oglasio i objavio video iz bazena, a pošto je snimio i svoje nago tijelo, na njemu nema nijedna povreda koje je on pominjao u Majinoj prepisci u kojoj je rekao da krvari i da je u bolnici.

Da li je on uspio da izmanipuliše Majom, ali i medijima zarad nekog svog cilja, ostaje da ispratimo, ali jedno je sigurno, a to je da je Bilal odlično i uživa na bazenu, za sve one koji su se zaista zabrinuli za bivšeg zadrugara i sada već bivšeg dečka Maje Marinković.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh