Film i TV

“ALEKSANDRA SE STRAŠNO PLAŠI CARA!” Haos usred emisije: Nakon navodne Filipove PREVARE, oglasila se “Ona ga trpi!”

“Ona je pored njega i pored svega što vidi!”

Aleksandra Nikolić i Filip Car - srbija danas

Lazar Čolić Zola bio je gost emisije “Narod pita”.

Pored teme koja je bila glavna, a to je porođaj Ine Rajzinger i njegovog potencijalnog očinstva, tema je bio odnos Aleksandre Nikolić i Filipa Cara.

Podsjetimo, u medije je nedavno isplivala navodna prepiska Filipa Cara sa Natašom Moskvom, bivšom zadrugarkom i to za vrijeme dok je Aleksandra boravila u Beogradu.

Iako ovo nije poljuljalo odnos Filipa i Aleks, jer je on rekao da je prepiska namontirana, ipak su tema gledalaca i u emisiji.

– Ko vam je bio favorit? – upitala je Ivana.

– Aleks je lijepa djevojka, ali od Cara nije mogla da dođe do riječi, to je činjenica. Ona se strašno plašila Cara – rekla je gledateljka.

– Zbog čega je sa njim sad? – upitala je Ivana.

– Voli ga, zato ga i trpi toliko. Ona je pored njega i pored svega što vidi – istakla je gledateljka, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh