Film i TV

“ANA ĆURČIĆ JE ZVEZDANU RASTURILA PRVI BRAK!” Šok optužbe! “Ona je umislila da je rijaliti Ćurčić-Slavnić”

Nove informacije isplivale!

Ana Ćurčić

Tokom emisije “Narod pita” u kojoj su gostovali bivši zadrugari Marko Marković i Ivan Dragić, gledateljka koja se uključila iznijela je šok informacije o Ani Ćurčić i Zvezdanu Slavniću, koje je ona čula od Zvezdana u Bijeloj kući, pa podsjetila sve na njegove riječi.

– Psihički mi nikad teža Zadruga od ove nije bila. Je l’ ste se osramotili, vaše je. Ovi momci su mi slatki. Htjela sam nešto u vezi trojke Ana, Zvezdan i Anđela. To je meni strašno i ništa razumela nisam. Ni ko šta hoće, ni ko šta neće. Slušala sam Anu da će ući da uništi Zvezdanu život. Rijaliti nije za tako nešto, ona je zamislila da je rijaliti Slavnić-Ćurčić. Posebno mi je smetalo što su Anđelu toliko pljuvali, ona jeste pogriješila, ali nije on bingo, on nije bogataš, ni ime – rekla je gledateljka.

– Mislite da je ona zamišljala da je on nešto drugo napolju – rekla je voditeljka.

– Naravno, kako se očarala tako se i razočarala. Pa i Ana Ćurčić, Zvezdan je pričao da mu je prvi brak rasturila – rekla je gledateljka, piše Srbija Danas.

– Je l’ ste očekivali da se Ana pomiri sa Acom Bulićem? – pitala je voditeljka.

– Kako su stvari išle, jako se radovala poklonima koje je dobijala. Stalno je govorila da je on njena prva ljubav, pa ne možeš pred mužem tako. Zadnja ljubav se računa – rekla je gledateljka.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh