Film i TV

‘NISU BITNI EVRI, ALI VOLIM DA IH TROŠIM!’ Ana odgovorila na prozivke da su je OMAMILE Acine NOVČANICE, pa se osvrnuli na navode da se zajedno BOTOKSIRAJU!

Aca Bulić je tokom razgovora s gledateljkom otkrio da li je varao Anu Ćurčić tokom veze u mladosti, a potom je Ana Ćurčić prokomentarisala da li će Aca Bulić dobiiti pjesmu, kao što je to Zvezdan Slavnić.

Ana i Aco - novi

Dobro veče, Dana iz Zemuna kraj telefona. Imam pitanje za Acu Bulića. Kako podnosiš popularnost? – upitala je gledateljka.

Ništa posebno, nisam posebno impresioniran, da budem iskren. Normalno se sasvim osjećam – odgovori je Aca.

Zbog čega si Anu varao u mladosti? – upitala je gledateljka.

Bio sam mlad, takve su okolnosti bile. Zbog toga smo se, kao i zbog tragedije razišli. Nisam odolio tome, bio sam mlad – kazao je Aca.

Zar jedna tragedija ne učini da se ljudi zbliže? – upitala je gledateljka.

Razumijem, ali bili smo osam godina zajedno, bili smo jedno drugom sve na svijetu, ali su onda krenula iskušenja – kazao je Aca.

Mislim da on ne voli nju, kao ni ona njega. Popularnost je njemu bitna, a njoj da Zvezdana učini ljubomornim. Voljela bih da se Ana pomiri sa Zvekijem, vole se ljudi, razumite vi to. Ana, da li ćeš napisiati Aci pjesmu, kao što si Zvezdanu – dodala je gledateljka.

Nema potrebe da sa vama pričam o tome – rekla je Ana.

Znači Aca i Ana su se smuvali tog dana kad su obijelodanili vezu, a bivšu je odjavio prije toga – glasila je konsatacija.

Eto, neka bude da je tako – rekla je Ana.

Ana, za crnim stolom si rekla da ste Aca i ti išli svake godine na grob, a on se tad šokirao. Poslije toga si negirala sve to, šta je istina? – glasilo je pitanje.

Nastavila sam da idem u crkvu i kad nisam bila s Acom, to je jedina istina – kazala je Aca.

Da li ćeš Dragana voljeti bez para? – glasilo je pitanje.

Nisu evri bitni, ljubav je važna, ali si vole da troše. Voljela sam ga i kad nije imao novac – poručila je Ana, piše Pink.rs.

Ana prigovara mlađim djevojkama da su silikonke, a sama je radila botoks, grudi i usne – glasila je konstatacija.

Moja stvar je šta ću ja da radim. I za Acu su rekli isto – rekla je Ana.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh