Film i TV

‘TREBALA JE DA BUDE ISKRENIJA!’ Lepi Mića progovorio o raskidu Anđele i Zvezdana, pa otkrio zašto je poslije svega sa njom IZGUBIO KONTAKT!

U toku je emisija “Narod pita”, voditelj Darko Tanasijević večeras je ugostio Lepog Miću i Marka Stefanovića.

Anđela, Mića i Zvezdan - pink

Uslijedio je prilog u kojem Lepi Mića kritikuje Anđelu Đuričić, nakon čega je on otkrio zašto su izgubili kontakt.

Nisam u kontaktu. Ovo je dokaz da sam kritikovao. Ona je bila podanički prema Zvezdanu, trebala je da bude iskrenija. Ona je izgubila sebe. Nije adresa njene galame Ana, ja sam rekao da ne radi to. Njeno ponašnje napolju, drskost i gordost. Ona pred Zvezdanom nije rekla slovo. Rekla je da ne bi prešla preko prevare, prešla je z apet dana. Ona je zgazila sve svoje kodekse i stavove. Ona je trpela Maju, koja ju je razvaljivala kao kantu – govorio je Mića.

Zbog čega nemate komunikaciju? – pitao je Darko.

Ja ne tražim da mi neko daje priznanja, ali ako ulazim u svađu sa 20 zadrugara samo zbog nje, pa mi novinari postavljaju pitanja, prijatelji mi govore, a ja sve odbacim, a ona uradi stvari koje su loše. Ona je reaskinula sa Zvezdanom, trebala je da se javi Moki, a ne meni, bar opraštajna poruka. Ona šalje neku poruku, video sam nešto na Instgaramu i to odmah demantuje, a ne da čeka da ja kritikujem. Ona nije ispoštovala neke stvari, ali neka je živa i zdrava – dodao je Mića.

Ona je meni delovala preko ekrana kao normalna devojka, takav utisak je ostavila prošle godine i delovala je kao ispravna devojka. Ove godine se desilo nešto što niko nije mogao da očekuje. Ona je za mene najveće razočarenje ove sezone, čuo sam da je radila nešto ponižavanje, ljubljenje nogu i sve što je radila mi je užasavajuće – dodao je Marko, piše Pink.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh