Film i TV

TARA IZABRALA NEOBIČNO IME ZA SINA: Potpuno zaboravljeno, a veoma jakog značenja!

Bivša zadrugarka se porodila danas, i to carskim rezom.

Tara Simov - srbija danas

Bivša zadrugarka Tara Simov jutros se porodila carskim rezom u KBC Dr Dragiša Mišović.

Ona je na svijet donijela zdravog dječaka, iako se mislilo da će roditi djevojčicu, budući da je na svom Instagram profilu prije nekoliko mjeseci otkrila da će dobiti kćerku.

Tara i njen izabranik Danilo za svog prvijenca izabrali su prilično zaboravljeno ime, snažnog značenja – Nikolaj. Ovo ime je grčkog porijekla i znači “narod pobjeđuje“.

Podsjetimo, Tara je objavila da je u drugom stanju kada je već bila u četvrtom mjesecu, a često je tokom trudnoće završavala u bolnici.

Tara se oglasila i tokom jučerašnjeg dana, kada je primljena u bolnicu.

– Beba mi skače po stomaku već sat vremena, a malo mi se spava. Ovo je zadnji lajv, u pola šest idem da se porađam. Oćelavila sam od trudnoće. Biću hendikepirana mjesec dana, nakon porođaja. Neću moći da radim šta hoću. Hajde tapkajte. Toliko traje oporavak od carskog, biće mi divno kad se oporavim od carskog, za mjesec dana, ali osjećaj kada ću vidjeti svoje dijete, ne mogu da objasnim – rekla je Tara u lajvu na TikToku pa se dotakla i samog porođaja i otkrila da li je strah budući da je u pitanju ozbiljna operacija.

– Ne plašim se porođaja, ne mogu da dočekam da dođe. Poslije porođaja ću ostati na 40 kilograma. Imam problem sa srcem, pijem lijekove, samo mi se spava, ne mogu da sjedim. Sa mužem se slažem, ali sam ga pustila da radi šta hoće – priznala je ona, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh