Film i TV

PORODILA SE TARA SIMOV! Zadrugarka objavila prvu sliku bebe!

Čestitke pristižu sa svih strana!

Tara Simov - Screenshot

Bivša zadrugarka, Tara Simov, danas se porodila i na svet je donijela dečaka. Tara je po prvi put postala majka i svom izabraniku Danilu je rodila nasljednika.

Iako je Tara imala poteškoće tokom trudnoće i više puta je završavala u bolici, sve je proteklo u najboljem redu i mama i beba su odlično.

Tara je u dogovoru sa doktorom danas porođena carskim rezom. Tara je objavila prvu sliku sina uz emotivne riječi:

– Sine naš najljepši – objavila je Tara i označila u objavi svog izabranika Danila.

Rijaliti zvijezda je aktivna na Tik toku i redovno je dijelila sa svojim pratiocima šta joj se dešavalo tokom trudnoće. Međutim, Tara je odlučila da nakon porođaja pauzu na društvenim mrežama i da se ne oglašava mjesec dana kako bi se maksimalno posvetila bebi i kako bi se oporavila od carskog reza.

– Beba mi skače po stomaku već sat vremena, a malo mi se spava. Ovo je zadnji lajv, u pola šest idem da se porađam. Oćelavila sam od trudnoće. Biću hendikepirana mjesec dana, nakon porođaja. Neću moći da radim šta hoću. Toliko traje oporavak od carskog, biće mi divno kad se oporavim od carskog, za mjesec dana, ali osjećaj kada ću vidjeti svoje dete, ne mogu da objasnim – rekla je Tara sinoć, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh