Film i TV

Isplivao privatni snimak sina Ane Ćurčić! Mreže preplavljene komentarima, svi gledaju samo u jedno

Na Tiktoku se pojavio snimak Luke kako mazi malo mače dok se vozi u autu, što je raznježilo mnogobrojne djevojke, pa su se komentari samo nizali ispod objave.

Ana Ćurčić - screenshot

Sin Ane Ćurčić nije želio da se medijski eksponira nakon ulaska njegove majke u rijaliti “Zadruga 6”.

Ipak, Luka je skrenuo pažnju na sebe zbog svoje ljepote, a da se mnogobrojne djevojke interesuju za njega potvrdila je i sama Ana.

Drugoplasirana učesnica “Zadruge 6” ispoštovala je odluku sina da bude daleko od očiju javnosti, pa tako nije iznosila detalje iz njegovog života, a nepoznato je čak i to da li on ima društvene mreže.

Sada se na društvenoj mreži Tiktok pojavio i prvi privatan snimak zgodnog Luke, a prizori su sve raznežili, naročito pripadnice nežnijeg pola, piše Informer.

Na pomenutom snimku vidimo Luku u automobilu kako drži malu macu, a komentari ispod samo su se nizali.

@un_po2_ #tiktok #CapCut #srbija #fyp #foryou #foryoupage #viral #viralvideo #viraltiktok #video #tiktokforyou #popular #popularcreator #popularvideo #popularvideo #viralno #popularno #zatebe #zatebestrana #zatebestranica #zatebebalkan #tiktok #tik #tok ♬ Džanum – Teya Dora


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh