Film i TV

UĆUTKALA JE KAD JE POMENULA ZVEZDANA, PA JE IZBACILA IZ LAJVA: “Tebe je psihički maltretirao, a Anđelu fizički!”

Nije htela o ovome da govori!

Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica šeste sezone Zadruge, držala je lajv strim na Instagram profilu, gde je pričala sa Natašom Šavijom, starletom koja se našla u medijskom epicentru kada je optužila bivšeg zadrugara Stefana Katića da ju je navodno pretukao i naneo joj teške telesne povrede.

Karić je zbog ovih optužbi u pritvoru bio mesec dana, a nakon izjašnjavanja pred tužilaštvom je pušten kući.Nataša je otkrila i da joj se sprema još jedna operacija koja će joj ispraviti oko koje je operisano pod otokom, zbog čega je došlo do komplikacija

Potom je Šavija pitala Anu kako je ona, pokušavajući da navede priču na Zvezdana Slavnića, ali je Ćurčićeva burno reagovala i prekinula temu o bivšem partneru:

– Kako si ti? – pitala je.

– Dobro, čekam sada da se preselim i sve će biti bolje – rekla je Ana.

– Ja stvarno ne znam ne kapiram ljude koji tebe pljuju. Je l’ smem to ovde u lajvu da kažem, što sam tebi rekla? Za Zvezdana – rekla je Šavija.

– Ma nećemo na tu temu više, bilo-prošlo. Ne ponovilo se. – rekla je Ana kroz osmeh.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh