Film i TV

OTKRIVEN PRAVI RAZLOG RASKIDA ANĐELE I ZVEZDANA: Đuričićeva prolila more suza poslije ovog saznanja!

Anđela Đuričić otkrila zašto je pokupila kofere i otišla od Zvezdana!

Anđela i Zvezdan - srbija danas

Anđela Đuričić potvrdila je informaciju o raskidu sa Zvezdanom Slavnićem, a tačan razlog njihovog iznenadnog prekida ne zna se ni dan-danas.

Iako se na Instagramu i dalje prate, čini se da se diskvalifikovani par nije rastao u najboljim odnosima, a najnovija Anđelina objava zbunila je sve.

Naime, ona je objavila citat, kojim je objasnila na koji način funkcioniše u vezi, pa naglasila kako odlazi kad nije voljena, što je bacilo sve u rebus:

– Dušo, ostala si lepa, jer nisi davala na sebe. Kad si voljena – daš se, kad ne, pokupiš se, odeš. Isplakala si svoje probleme, nisi ih držala u sebi, za sunce se sva skineš, za laž revoluciju dižeš. I onda ljudi kažu to je do genetike, ne, to je do voleti sebe – glasio je citat.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh