Film i TV

“NEĆU DA LAŽEM DA JE SVE BILO IDEALNO!” Klipovi napravili problem Caru i Aleks u vezi – Filip zahtjevao objašnjenje

Otkrila zašto su se blokirali na društvenim mrežama!

Ivana Šopić ugostila je u emisiji “Narod pita” Aleksandru Nikolić, Anu Ćurčić i Lepog Miću. Gledaoci su imali prilike da se uključe u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima o dešavanjima u rijalitiju.

Nakon što su Filip Car i Aleksandra napustili rijaliti, dosta se pisalo u medijima o njihovoj vezi. Sve je iznenadila informacija da su se njih dvoje izbrisali sa Instagrama.

Aleksandra je sada pojasnila šta se desilo i zašto su se blokirali na pomenutoj mreži. Ona se osvrnula na informacije i video klipove koji su im napravili problem u vezi.

– Postoji profil koji je upisan isto kao ja, Filipu je pisao grozote i htio je da ga blokira, a blokirao je mene. Pričali smo o nekim klipovima, neću da lažem da je sve bilo idealno. Ja sam njega pitala za neke stvari, ali sam ja manje čeprkala. Ako sam zaboravila sve ružno neka tamo i ostane. Super nam je, odlično funkcionišemo. Sinoć smo ležali u krevetu i gledali utakmicu i ja sam rekla: “Fale nam žabice iz rehaba”. Ja sam morala da mu objasnim neke stvari, iako je on imao više materijala da objašnjava. Ja njega shvatam. Sve u svemu, dobro nam je – govorila je Aleks, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh