Film i TV

TAJNO IZGOVORILI “DA?” ALEKSANDRA I FILIP CAR KRUNISALI LJUBAV U HRVATSKOJ: “ONI SE VJENČAŠE…”

Bicši zadrugari, Filip Car i Aleksandra Nikolić, obeležili su šestu sezonu rijaliti programa “Zadruga” svojom romansom. Aleksandra je osvojila prvo mesto a i pored toga, desila joj se još jedna bitna stvar u rijalitiju.

Car je priredio Aleksandri romantično iznenađenje na velelepnom imanju u Šimanovcima i zaprosio je. Aleksandra je odmah rekla “DA” i na taj način su podigli njihovu vezu na viši nivo.

Ovaj rijaliti par je aktivan na društvenim mrežama i deli sa svojim pratiocima kako provodi vreme u Hrvatskoj. Neki korisnici Instagrama posumnjali su da su se Aleks i Filip venčali u tajnosti.

Ove glasine je podgrejala i fotografija koja je osvanula na pomenutoj mreži, na kojoj se vidi da je Aleksandra u belom kompletu, a Car u crnoj odevnoj kombinaciji. Iza njih se nalaze baloni koji su deo dekoracije.

– Oni se bome venčaše. Što se tiče muštuluka, pošaljite na moj pejpal račun. Hvala – glasio je komentar u opisu fotografije.

Podsetimo, Filip je odveo Aleksandru u Crkvenicu, kod roditelja, a sudeći po objavama na društvenim mrežama, uživaju u svakom trenutku. Pobednica Zadruge je objavila video vatrometa koji joj je navodno priredio Filip Car.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh