Film i TV

OGLASIO SE I TVRDI DA JE ANĐELA SLAGALA: Otac nije oprostio Anđeli ponašanje u rijalitiju: Otkriveni detalji

Evo šta je istina.

Anđela i njeni roditelji - srbija danas

Anđela Đuričić je obilježila šestu sezonu Zadruge iako nije ušla u superfinale. Naime, ona je bila diskvalifikovana samo par dana prije velikog superfinala, nakon što je kažnjena zbog brutalnog nasrtaja na Maju Marinković i počupala joj nadogradnju.

Dok je bila u zadruzi, mediji su pisali da njeni roditelji ne žele više da čuju za nju. Nakon, diskvalifikacije Anđela je priznala da njeni roditelji nisu presrećni zbog njenog izbora, ali da su, navodno, mediji pretjerivali.

Iako je dugo odlagala put, Anđela je napokon otišla u Crnu Goru, gdje ju je sačekao brat, a niko nije znao šta se dešavalo poslije, s obzirom da je mlada Crnogorka odmah nakon jednog dana bila u Beogradu, sa Zvezdanom.

Na društvenim mrežama se već uveliko spekuliše da Đuričićeva nije obavila taj dugo najavljivani razgovor sa roditeljima, te da su oni i dalje ljuti na nju, zbog čega je ona sutradan spakovala kofere i vratila se za Srbiju.

Kako Republika piše, istina je potpuno drugačija od onog što je Anđela plasirala i predstavila javnosti:

– Ne možemo da vjerujemo šta slušamo od nje, roditelji nisu željeli da je vide, brat ju je sačekao, samo da bi joj preneo poruku od njih, došla je u Crnu Goru samo na dan, da bi se slikala za Instagram i da bi se o tome pisalo. Samo pogledajte njene slike, valjda bi se slikala sa roditeljima, poslije toliko mjeseci, koliko je samo kukala u Zadruzi da joj nedostaju. Sve je laž, ni dan-danas nisu izgladili odnose, oni ne žele da čuju za Zvezdana, a nju ne zanima niko, osim Slavnića – govori izvor za Republiku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh