Film i TV

ZVEZDAN HITNO NAPUSTIO SRBIJU! Pokušava da se spasi od optužbi: Anđela se oglasila za javnost

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić uživaju u svojoj ljubavi iako nailaze i dalje na veliku osudu javnosti zboh svojih svađa u “Zadruzi 6”.

Anđela i Zvezdan - srbija danas

Njeni raditelji nisu oduševljeni izabranikom svoje mezimice, ali su nekako uspejli da progutaju Zvezdana radi mira u kući, dok sa druge strane Moka je oduševljen mogućnošću da mu nekad u budućnosti sirena iz Đenovića postane snaja.

Na Instagramu i Tiktoku ovaj par se stalno smije, zajedno pjeva i zbija šale. Šta se događa iza kulisa i da li je iza fasada društvenih mreža ista situacija? To možemo samo da nagađamo.

Anđela i Zvezdan su nakon diskvalifikacije iz Zadruge 6 potpuno završili sa televizijom Pink, a sada su imali i svoju prvu autorsku emisiju u kojoj je prvi gost bio poznati pjevač Aca Lukas.

U svakom slučaju, oboje misle da je njihova budućnost u medijima.

Međutim sudeći po njihovim novim storijima, oni imaju nešto drugačije planove.

Naime, na storiju se nalaze u kolima i uživaju dok pjevaju pjesme.

– I tako na putu do aerodroma – napisala je Anđela, piše Srbija danas.

Svi se čude da su Zvezdan i Anđela već odlučili da otputuju iako su snimili samo jedno emisiju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh