Film i TV

ANĐELI DIREKTNO STIGAO OŠTAR SUD IZ CRNE GORE: Nakon skandala na meti novih osuda: “Porodica joj se zaključala”

Ne može to tako.

Anđela i njeni roditelji - srbija danas

Veza Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića i dalje izazica dosta bure, a tako je bilo i u novom izdanju emisije “Narod pita” gdje su gosti bili Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović.

U program uživo uključila se Zorica Lakić iz Podgorice, koja je iznela svoje mišljenje.

– Što se naše Crnogorke tiče to joj je najgori potez koji je uradila sebi i svojoj porodici. Zvezdan ni po čemu nije momak koji bi joj odgovarao. On bi joj otac mogao biti. Njena porodica se zaključavala, iz kuće nisu izlazili. Pomirila se sa njim, a u sve se klela da ga pogledati neće. Sva hajka je na njoj bila, za sve je bila kriva. Šta je Zorica sa Anom u toaletu radila sve. Zorica ju je svakako nazivala. Ono što je uradila je stvarno bilo ružno. Od Zvezdana nikad zaštitu dobila nije već je ona u njihovo ime stalno iznosila činjenice i branila se – rekla je gledateljka, piše Srbija Danas..

– Na kraju je ipak ostala sa njim, kako to komentarišete? – pitala je Ivana.

– Kao jako, jako loš potez. Ana joj je stalno ponavljala da mu bespogovorno vjeruje. Sa njim nikakve perspektive nema, ne znam šta je kod njega moglo da je privuče – rekla je gledateljka.

Detaljnije u nastavku teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh