Film i TV

“LJUBAV KOJA RUŠI SVE PREPREKE!” Prvo oglašavanje Zvezdana Slavnića nakon objave da je Anđela trudna!

Zvezdan Slavnić danas je na društvenim mrežama napravio pravu pometnju kada je objavio da je Anđela Đuričić trudna.

Anđela i Zvezdan - screenshot

Ipak, mnogima deluje da je u pitanju samo šala, a Crnogorka se ovim povodom još uvijek nije oglašavala.

– Izgleda Anđela stvarno trudna. Vruće joj je, hladno joj je. Anketa, da li je Anđa trudna. Nervozna je non-stop – rekao je Zvezdan u šali, a onda se u razgovor uključila i Anđela.

Od trenutka kada je objavio ovaj klip, svi su čekali da se par konretno oglasi i objasni da li se Slavnić samo šalio ili zaista najavljuje prinovu, a onda je novom objavom, prema mišljenju mnogih zapravo odgovorio.

– Ljubav koja ruši sve prepreke – stoji napisano na snimku koji su napravili Zvezdanovi i Anđelini fanovi, a koji je posvećen njihovoj ljubavi.

Da li je upravo dijete njihova pobjeda, još uvijek nije sigurno, ali definitivno da Zvezdan i Anđela rade na bebi, pa je pitanje momenta kad ćemo vidjeti mladu Crnogorku sa stomakom do zuba, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh