Film i TV

KUMA BRUTALNO ZAPUŠILA USTA HEJTERIMA! Milena Kačavenda krči put u novu sezonu, OSVETIT ĆE ANIN PORAZ

Dugogodišnja prijateljica drugoplasirane zadrugarke prava je enigma za vjerne pratioce rijaliti šou-programa “Zadruga”.

Ana Ćurčić - screenshot

Milena Kačavenda je, predstavljajući se kao “kuma nacionale”, premda nije Anina kuma kako se spekulisalo, bezmalo svakodnevno davala intervjue i držala lajvove na društvenim mrežama, iznoseći pritom brojne informacije koje je Ćurčićeva demantovala po napuštanju imanja u Šimanovcima, piše Srbija danas.

Kuma je postala vrlo popularna i omiljena među publikom za jako kratko vrijeme i mnoge je začudilo Anino hladno ponašanje.

– Milena i ja smo bili u odličnim odnosima prije “Zadruge”. Imale smo pauze u druženje, međutim dobre smo. Mi se nismo pripremale za rijaliti. Ne znam šta je pričala i šta je iznosila, tek ću saznati. Demantujem i šokirana sam šta je pričala moja kuma Milena Kačavenda – izjavila je, između ostalog, šokirano Ana kada joj je saopšten samo dio toga što je Milena govorila o njenoj prošlosti.

Iako su mnogi pomislili da će se Kačavenda nakon ovih riječi povući, ona je učinila potpuno isto kao i kada ju je Ćurčićeva javno zamolila da se više ne oglašava – nastavila je po starom.

Milena je prvo podijelila čitav niz poruka podrške koje je dobila od onih koji je i dalje prate, zbog čega su se mnogi, sa razlogom, zapitali koja je pozadina cjele ove priče.

– Jedina osoba koja je uz Anu bila od početka, naša kuma internacionale. Pokazala je i dokazala da je jedini pravi prijatelj. Lavovski se borila da dokaže Aninu istinu i sve propuste koje je Ana unutra imala, ona je u spoljnom svijetu uspjela da nadomjesti. Zbog nje smo zavoljeli Anu. Privilegija je imati nju u životu. Volimo te, kumo – glasila je samo jedna iz mora poruka.

Međutim, kumin odgovor se tu nije završio. Milena je riješila da se obrati na način na koji najbolje umije – ljepotom i energijom lavice.

Milena je objavila čitav foto sešn i zablistala u svakom kadru. Kuma je stekla i popularnost i vatrene fanove, iako se nije blatila ulaskom u rijaliti kao Ana, što je svakako najbolji odgovor koji je Ćurčićeva mogla da dobije.

Mudra kuma blistala je od zadovoljstva, što fotografije mogu da potvrde.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh