Film i TV

“VJERENIK ME JE DOVEO DO NERVNOG SLOMA!” Trudna Tara Simov GRCA U SUZAMA, snimak postao VIRALAN!

Nije mogla da ostane ravnodušna nakon ovog čina!

Tara Simov - Screenshot

Bivša zadrugarka i influenserka Tara Simov broji sitno do porođaja.

Tokom trudnoće koja je medijski ispraćena cijelim svojim tokom, veoma je aktivna na društvenim mrežama i sa svojim pratiocima dijeli razne situacije iz života.

Ona je na Tiktoku snimila vlog kako ona i njen vjerenik Danilo odlaze na prvo zajedničko putovanje.

Tara je snimila pakovanje i kupovinu, a u jednom momentu snimila je kako ju je vjerenik razbijesnio zbog čega su joj oči bile pune suza.

– I naravno ja ne bi bila Tara i Danilo ne bi bio Danilo da me nije doveo do nervnog sloma koji sam upravo doživjela. Da li se lijepo osećaš nakon što si mi digao pritisak? Je l’ si zadovoljan – pitala je Simova.

@simovtara Naše prvo more???? #part1 #viral #foryou #fyp #foryoupage #fy #greece #macedonia @dallyraich ♬ original sound – Tara Simov

– Da, aha – odgovorio je njen partner.

– Serotonin na maksimum – odbrusila je ona.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh