Film i TV

ALEKSANDRA OBIJELODANILA DOGOVOR SA ZVEZDANOM: Ovo je istina o Ani i Maji, sve karte spuštene na sto!

Prošle noći voditeljka Ivana Šopić obavila je razgovor sa Aleksandrom Nikolić, superfinalistkinjom šeste sezone najgledanijeg rijalitija “Zadruga”.

Ana Ćurčić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Aleksandra je nakon turbulentnih deset meseci otkrila šta zapravo misli o Ani Ćurčić i njihovom sukobu, te je ispričala koliko je primijetila sve malverzacije kojima se bavila, piše Srbija danas.

– To je ona radila namjerno da bi imala reakciju od Zvezdana. Ona je nju nazvivala ku*vom, a ustvari je radila kako joj je volja. Na taj način je Zvezdan sve vrijeme gledao u njih. Ana je osoba koja patetiše, priča kako je Zvezdan monstrum, a piše mu pjesmu. Nije realno. Ona glumi žrtvu, a ovamo joj Maja priča da je varala muža, pa ko tu koga laže? Ja nju nisam uvrijedila, a ona je zla i to sam joj rekla. Maja ide uz dlaku Ani, a njoj to odgovara. Maja je provocirala sve – dodala je Aleks.

Detaljnije u nastavku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh