Film i TV

ZADRUGARKA NAPUSTILA RIJALITI – ipak, neće biti dio finalne večeri: Stiglo obavještenje da je izbačena

Ali jedan u grad se raduje što će da je gleda.

Zadruga - srbija danas

Posljednja noć pred finale je opet bila rezervisana za izbacivanje, a Ivana Šopić je ušla kako bi otkrila ko je za zauzeo 19. mjesto u najgledanijem rijalitiju.

Prvog kojeg je Ivana podgila bio je Lazar Čolić Zola.

– Mislim da sam zaslužio visok plasman, ali mi se ide kući. Bio sam kreativan, pokazao sam i emociju i avantru. Bio sam i provokator i to mi je okej, a za mene je pobjeda jer sam ovdje – dodao je Zola.

Naredna koju je Ivana podigla je Slađa Lazić,.

– Nije mi svejedno, ali drago mi je što sam do ovde došla. Zola je zalsužio da bbude ovdje, za mene se nije borio, ali je bio osuđivan. Pokazao se kao pravi muškarac – rekla je Slađa.

– Ja sam se ove godine pokazao kao Bog. – dodao je Zola.

– Meni ne bi bilo drago da slađa napusti dana pred superdinale. One pokazala kako može da se stekne prijatelj u Zadruzi. Isto tako i Zolino i Filipovo prijateljstvo je pravo – rekla je Maja.

Naredni koji je podignut bio je Nenad Lazić Necam ali je on bio siguran, naime, Zadrugu 6 napustila je Slađa Lazić, piše Srbija Danas.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh