Film i TV

PREKO 100 HILJADA EURA! Otkriveni honorari iz Zadruge 6 – Ona je apsolutna pobjednica sa 4.000 sedmično!

Glavna nagrada za koju će se boriti ove godine iznosi 70.000 eura.

Finale “Zadruge 6” se bliži, a kao i svake godine, tako je i ove glavna tema javnosti honorari takmičara i da li su izvojevali novac prije samog rijalitija, kao što je to bio slučaj ranijih godina.

Naime, u pitanju su cifre od nekoliko desetina hiljada eura, a kao najveći skandal majstor, starleta Maja Marinković je očekivano i prva na listi.

Dosta se spekulisalo o honoraru Takijeve ćerke, a priča se da joj je nedeljna zarada u Zadruzi 4.000 eura. Kada se sve sabere, ona će njen boravak u Šimanovcima naplatiti debelo, čak 122.000 evra.

Zvezdan Slavnić je prevario svoju nevenčanu suprugu Anu Ćurčić sa Anđelom Đuričić, a onda je Ana poentirala i ušla u šestu sezonu pomenutog rijalitija.

Ana je za ulazak navodno tražila 5.000 evra, a budući da joj taj uslov nije ispunjen, zadovoljila se sa “samo” 2.700 evra na nedjeljnom nivou. Ćurčićevoj predviđaju pobjedu, a u slučaju da ne osvoji prvo mjesto, ona će iz Zadruge izaći bogatija za 43.200 eura.

Kontroverzna starleta Aleksandra Nikolić jedna je od onih koja je svoj honorar uzela prije početka rijalitija, a navodno se radi o iznosu od 50.000 evra.

Zadrugaru Bilalu Brajloviću je honorar 1.500 evra, ali, budući da je zbog povrede noge napustio rijaliti na tri nedjelji, njemu je i honorar za te tri nedjelje oduzet. Budući da je i kažnjen zbog iznošenja informacija iz spoljnog svijeta, a cifra iznosi 8.500 evra, on će na kraju zaraditi 41.000 evra.

Bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković, dogovorio je sa čelnicima Pinka honorar u iznosu od 2.000 evra nedeljno, a na kraju rijalitija zaradit će 72.000 evra.

Podsjetimo, superfinale šeste sezone Zadruge zakazano je za četvrtak 8. jun, kada ćemo saznati ime pobednika koji će postati bogatiji za 70.000 evra, piše Telegraf.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh