Film i TV

ONI NE MOGU DA BUDU POBJEDNICI “Zadruge 6” – Oglasio se Dejan Dragojević pred kraj rijalitija i otkrio razlog

Bez dlake na jeziku!

Bivši rijaliti učesnik i pobednik “Zadruge 5”, Dejan Dragojević aktivno izbacuje videe na svom Jutjub kanalu, gde neretko komentariše, kako dešavanja u Beloj kući, tako i van nje.

On je sada svoj snimak posvetio velikom finalu ovog rijaliti programa i otkrio svoje favorite.Dragojević je ovom prilikom otkrio da mu je stiglo mnogo poruka i da ga gotovo svi pitaju ko će biti pobednik ove sezone, na šta je u ovom videu i odgovorio.

– Ja imam TOP 4 učesnika. Petog uopšte ne mogu da nađem – rekao je on na početku svog izlaganja, a onda i otkrio imena sa svog spiska.Na četvrtom mestu mi je Marko Janjušević Janjuš. E sad, što se tiče ova tri mesta, svi mogu da budu i prvo mesto. To može da bude Ana (Ćurčić), njena priča ipak ima težinu, iako smatram da je folirantkinja – rekao je on, pa dodao ko se još nalazi na njegovom spisku: To može da bude i Bilal Brajlović, a i Ivan Marinković. – istakao je Deajan, a onda otkrio ko i iz kog razloga ne može da bude pobednik “Zadruge”, po njegovom mišljenju.

– Određeni učesnici ne mogu da budu u TOP 5 jer sve ono što su osuđivali u prošloj sezoni su sada radili. Ako su osuđivali samo nešto što je marketinški bilo jako i onda uđu u “Zadrugu 6″ i isto to rade samo da bi bili u prvom planu, onda stvarno… – istakao je Dejan.

Podsetimo, Dušica Jakovljević je sinoć u emisiji najavila da su linije za glasanje za pobednika ”Zadruge 6″ otvorene.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh