Film i TV

“SKLONI MI OVO, BRE!” Zvezdan i Anđela u žustroj svađi, uspjeli da ih snime – Ona provrištala i OTIŠLA!

Nikako da se usaglase.

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić - srbija danas

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić držali su sinoć lajv, prilikom kojeg su uspjeli da se posvađaju.

Razlog svađe je bio prilično banalan, ali Zvezdanu očigledno dovoljan da počne da viče na svoju djevojku.

Naime, u toku lajva na njegovom licu se pojavio filter koji je Anđela sve vrijeme koristila, pa mu je lice bilo “našminkano”, na šta je odmah reagovao:

– Skloni mi ovo čovejče, skloni. Evo ti onda bre, neću tako, lijepo ti kažem da skineš filter, šta mi glumiš tu. Nije normalna ova, ne zna ni filter da ugasi – rekao je on.

– Ali ne može sad da se skloni! Šta si navalio toliko na taj filter, ne razumijem. Evo, vau, sad si bez filtera pa pričaj sam! – vrištala je Anđela i otišla iz kadra, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh