Film i TV

CAR RIJEŠIO SVE ZADRUGARE DA OKRENE PROTIV ANE “Ona bolesno voli Zvezdana! Kvarna je!”

Osuo žestoku paljbu po Ćurčićevoj!

Car i Ana - srbija danas

Filip Car je u ranim jutarnjim satima razgovarao sa Pecom i Necom Lazićem o Ani Ćurčić i Zvezdanu Slavniću.

Naime, oni su komentarisali odnos bivšeg para, a podsjetimo, Peca i Neca su jedni od rijetkih koji su do samog kraja bili uz Anu pored Zorice Marković.

– Ana je mene dovela sa Zvezdanom u situaciju da se svađamo svuda. Ona dođe na stepenice i kaže da kažem šta sam pričao o Zvezdanu, a on rizičan, ona je kvarna. Meni nije to realno – govorio je Car.

– Ali ti ne znaš neke stvari – rekao je Neca.

– Ti ispred naroda kažeš da te boli ku*ac, a onda pišeš poeziju, pa Maju kada se je*e sa Zvezdanom nazivaš ku*vetinom, a onda kada nije sa njim družiš se sa njom. Ona je govorila da se njega boji, a ako je to tačno onda ona njega ne čačka. Ona samo da je mene slušala sve bi bilo dobro. – rekao je Car.

– Ali ona se njega plaši – dodao je Neca.

– Nije trebalo tako da se postavi – govorio je Car.

– Ma on je pravio haos, da bi pobjegao od nje. Težak je on manipulator – rekao je Neca.

– On je pojbegao i od Ane i od Anđele, ali i od svih – rekao je Car.

– Meni nije jasno što je ona zvala bivše zadrugare, a ona Zvezdana bolesno voli, ima posesivna je prema njemu – rekao je Car, piše Srbija Danas.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh