Film i TV

MILJANA I MARIJA KULIĆ NAPRAVILE LOM U AUSTRIJI: Isplivale slike sa novog nastupa! Pun lokal, a svi gledaju samo OVO

Napravile haos!

Miljana Kulić - srbija danas

Miljana Kulić je nakon diskvalifikacije, nastavila svoju ljubavnu vezu sa Nenadom Macanovićem, te se posvetila svojim nastupima i snimanju pjesama, o čemu je i govorila kod nas u emisiji “Između dvije vatre”.

Marija Kulić je nedugo potom takođe diskvalifikovana, te se pridružila Miljani sinoć na drugom nastupu u Austriji, gdje je gostovala sa svojom kćerkom i Nenadom Nacanovićem.

Kako se moglo vidjeti po fotografijama sa nastupa u Austriji, Marija i Miljana su uživale cijelo veče, a mlađa Kulićeva je zapalila podijum.

Publika je jedva dočekala da se slika sa Miljanom i Marijom, te su celu noć proveli pjevajući sa njom, a ona je uživala na bini sa obožavaocima, što je snimila i Marija koja je bila u separeu kod bine i igrala cijelu noć, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh