Film i TV

SMRT OKONČALA “ZADRUGU”! Riječi koje smo uzeli zdravo za gotovo su se obistinile!

“Desilo se, spolja, ubili su je…”

Zadruga - srbija danas

Direktor televizije “Pink”, Željko Mitrović iznenadio je protekle večeri javnost odlukom da ugasi rijaliti “Zadrugu”. ..

Povodom ukidanja popularnog TV formata oglasila se rijaliti-zvijezda i astro tumač Vesna Rivas, koja ističe da je sve ovo predvidjela, piše Srbija danas.

Rivasova je sve podsjetila na predmet koji je nosio Dejan Dragojević, pobjednik pete sezone “Zadruge”, u noći finala, te napomenula da je u svemu bio nagovještaj kraja..

– Stalno sam u mnogim emisijama ponavljala, samo da se ne desi smrt u “Zadruzi”, cijele prošle godine, a i ove. I desila se, ali spolja koja je ubila “Zadrugu” – napisala je Vesna na društvenoj mreži Instagram, aludirajući na dva masakra koja su zavila u crno Srbiju.

Rivasova je u više navrata u septembru prošle godine nagoveštavala kraj popularnog TV formata.

– Počinju ovi “Zadrugu”, a ja, pred polazak na more, pitam: “Kad ovi kreću?”. Oni mi kažu devetog devetog, a ja na to kažem: “Ne… Devet, devet, šest, pa to će biti smrtnih posljedica!” Uf, tu će biti svašta – rekla je u septembru prošle godine Vesna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh