Film i TV

NE MOŽE NIŽE! Car UPOREDIO Aleksandru sa Dalilom, pa joj skrenuo pažnju na ponašanje: “Prošle godine mi je osoba pričala bajke!”

“Ja nisam klinka, ja nisam idiot. Ja nisam ove budale, možda jesam nekad bila!”

Dalila i Filip Car - srbija danas

Filip Car je do jutarnjih časova pričao sa Aleksandrom Nikolić.

Oni su i tokom dana, ali i tokom emisije “Pitanja gledalaca” već imali neke razmirice, a sada su duboko u noć, pa čak i jutro pričali, kada je on uporedio Aleksandrino ponašanje sa ponašanjem Dalile Dragojević.

– Bolje mi je u jedno ruku i da si mi negdje suzdržana, nego da mi bajke pričaš. Prošle godine mi je osoba bajke pričala, pa sam vidio kakva je napolju. Od kafane do kafane, od ku*ca, do ku*ca – rekao je Car.

– Šta sam ja tebi rekla loše? Ja tebi kažem da ja sa tobom želim apsolutno sve. Ja nisam klinka, ja nisam idiot. Ja nisam ove budale, možda jesam nekad bila – rekla je Aleks.

– Ne treba meni neka budala koja će sjesti sa mojima i glumiti budalu, koja će koketirati sa nekim – rekao je Car.

– Isto nekad ja sumnjam, da ti želiš te budale, jer imaš u sebi tu budalastu stranu – rekla je Aleks.

– Pa inteligentan sam ja, ne mogu ja ove patike obuti na odjelo i otići na svadbu u njima. Zna se šta je za ozbiljno, šta je za neozbiljno- rekao je Car.

Mene je prebacivalo u momentima kada nisam bio u ozbiljnoj vezi sa tobom i kada ja nisam bio ni malo siguran u tebe i kad sam ja tebe smatrao folirantom i rijaliti igračem. Kada sam ja mislio da će mene odnos sa tobom dovesti u ovu situaciju. Bila si nekako mirnija i vidio sam da sam ti ja bitan i da si usmjerena samo ka meni – rekao je Car.

– Meni bude žao koga god da uvrijedim, vjeruj mi koliko god sam surov. Pogotovo nekog ko ga volim, ko mi je drag, ko mi prijatelj, ko mi je djevojka – rekao je Car, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh