Film i TV

“BILA SI IDIOT KAD SAM TE UPOZNAO” – Filip Car primijetio koliko se Aleksandra promijenila, pa joj najavio zajednički život!

Filip Car ima ozbiljne planove sa Aleksandrom.

Aleks i Car - Novi

Filip Car otvorio je dušu Aleksandri Nikolić o svojim osjećanjima i progovorio o planovima o zajedničkom živo

-Ja tebi odmah da kažem da je moja mama glavna u mojoj kući i da ona aminuje sve. Primijetila si da njenog imena nema ni u jednoj čestitiki. Moja majka je pokretač svega i niko ne može ispred. Ona je radila tri posla da nas odgaji. Ja znam koliko me voliš i koliko si sazrela i da bez problema mogu da te odvedem kući. Kad izađemo ja idem dva dana u Novi Sad, ti dva dana kod svojih i idemo. To je bez poteškoća da mogu da te dovedem- rekao je Car, pa nastavio:

-Ti si bila idiot kad sam te upoznao, a ti si sazrela i vidi kako te sad ljudi gledaju ozbiljnije. Znaš kad bi te moja porodica toliko ozbiljno gledala, ali treba još napredovati. Ako ja ne pazim sa tobom ovdje i napolju, ti znaš šta ja hoću i da razmišljam o ozbiljnim stvarima. Imaš 25 godina, je l’ treba za dvije godine da mi poludiš? – govorio je Car, piše Alo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh