Film i TV

“JA SAM UDATA ŽENA, ALI POSTOJE VARNICE…” Divna DNK progovorila o prevari – priznala emocije Bilalu

Brajlović priznao da gaji simpatije prema njoj, ali da ne želi da imaju nešto više od prijateljstva!

Divna DNK i Bilal Brajlović - srbija danas

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” voditelj je postavio pitanje Aleksandri Nikolić.

– Treba da budeš ponosna na Filipa svakog dana poslije one podrške danas, dobro se sjećamo tvog napada na podu, Filip ulazi sada, malo mu je falilo da ti priđe – pročitao je Darko.

– Isto sam prošle godine imala tako neke situacije sama sa sobom, on je stvarno uz mene u svim mogućim situacijama, hvala mu na tome, zahvalna sam. Razumije me, ovo sada što imamo je prelijepo i ne bih mijenjala ni za šta – kazala je Aleks.

Sljedeće pitanje je postavljeno Divni DNK-a:

– Šta to ima Bilal pa ti je najprivlačniji od svih? – glasilo je pitanje.

– Privlačan je jako, u suštini je lijep. Ja ne mogu da pričam o tome, zato što sam ja udata žena. To je neka privlačnost, varnice. Mislim da mu je potrebna osoba kao ja, jer je ovdje imao dosta avantura. Da sam slobodna žena, naravno da bih bila sa njim. Nikada ne bih prevarila muža – govorila je Divna.

– Je l’ misliš da Bilal ima povratne simpatije prema tebi? – upitao je Darko.

– On je rekao da sam mu jako simpatična i kada ga je drvo pitalo on je rekao: “Ima jedna djevojka koja mi se sviđa” – kazala je Divna.

– Da je simpatična jeste, da je zabavnija od bilo koje djevojke jeste. Meni se sviđa druga djevojka, ona ima muža, baš bih volio da se družim i sa njom. Divna malo pada pod uticaj drugih ljudi ovdje, drago mi je što je iskrena i što je rekla da ne bi ništa uradila. Možda želi da ostane malo duže u rijalitiju preko mojih leđa – rekao je Bilal.

– Naravno da ga ne koristim, nisam ja kao ove što su bile sa njim – rekla je Divna.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh