Film i TV

“ONA JE PRIKRIVENA PRO.TITU.KA!” Maja podsjetila Anđelu na Zvezdanova poniženja – urnisala je komentarima

Sukob Slavnićeve bivše i sadašnje djevojke se ne smiruje!

Anđela, Maja i Zvezdan - srbija danas

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” voditelj je postavio pitanje Anđeli Đuričić.

– Anđela rekla si Zvezdanu da mu nakačio čemer i jad misleći na Maju, da li se sjećaš da si ti bila na njenom mejstu? – glasilo je pitanje.

– Ona je ozbiljan čemer i jad – rekla je Anđela.

– Što se tiče ovdje brdsko-planinske crvenkape, on mene nikada nije uvrijedio za razliku od nje, koja je ovdje cvilila, mrtva pijana. Ovaj ološ ovdje koji sjedi, ona je primjer pre.rivene ku*ve. Kada se desio naš čin, a pritom je rekla da neće preći preko nekih stvari, Zvezdan je nju imitirao kako se ljubi, a tek da ne govorimo da ne znaš kako se vodi ljubav. Ne zna ritam, ne može da uhvati. Neke stvari su priroda, neke genetika. Kakav sam ja čemer i jad kada je ona prešla preko ovakve prevare – govorila je Maja.

– Zaradi pare na tome pošto jedino to znaš – rekla je Anđela, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh