Film i TV

PIJANA ANĐELA UDARILA ZVEZDANA U MEĐUNOŽJE – Ovaj detalj sa žurke promakao svima, Slavnić se previjao u bolovima

Nije mu bilo svejedno!

Anđela i Zvezdan - srbija danas

Anđela Đuričić je bila i više nego vesela na žurki te je u više navrata tražila od Marije Kulić vino kako bi mogla da se “opusti”.

Đuričićeva je veče provela u društvu zadrugara, među kojima i Jovana Tomić Matora, Milica Veselinović, Anita Stanojlović, ali i Aleksandra Nikolić, kojima je već najavila da joj treba da popije i da će popiti koju više na žurki, piše Srbija danas.

Zvezdan Slavnić se sve vreme zabavljao kako sa Majom Marinković tako i igrao sa ostalim zadrugarkama, a mnogi navode i da se namjerno “motao” oko Anđele.

Anđela je igrala tokom večeri, kada je Zvezdan bio u prolazu pored nje, te ga je rukom slučajno udarila u međunožje.

Ovo je pokrenulo smijeh kod svih zadrugara koji su bili prisutni i smijali se zajedno sa Anđelom, koja je bila iznenađenja.

Slavnić se odmah uhvatio za prepone i pogrbavljen odšetao od njih.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh