Film i TV

“KAKVE GLUPOSTI? NE VJERUJEM U TO” Majka Nataše Šavije se oglasila povodom Karića i iznenadila sve

Evo šta očekuje da će se desiti.

Stefan i Šavija - srbija danas

Nataša Šavija brutalno je pretučena na jednoj svadbi nakon čega je odmah završila u bolnici sa teškim povredama, zbog čega bi danas trebalo da bude operisana, a osumnjičeni za ovo djelo je Stefan Karić, koji se trenutno nalazi u bjekstvu, piše Kurir.rs.

Njegov advokat kao i otac Osman Karić su najavili da će Stefan danas javiti policiji u Sremskoj Mitrovici.

Majka starlete, Vera Šavija, ističe da i dalje ne može sebi da dođe od šoka.

– Ništa još ne znamo. Strijepimo stalno i molimo se da konačan ishod bude pozitivan. Doktor još nije bio u viziti, u toku dana ćemo saznati kada će otići na operaciju – priča u jednom dahu majka Nataše, koja je potom progovorila o Stefanu:

– Ja sam stvarno šokirana, ne mogu riječima da opišem kako se osjećam. Istinski želimo da pravda bude zadovoljena i da što prije bude osuđen za ono što je uradio. Ne mogu i dalje da vjerujem, da je bio u takvom stanju da tako mučki nasrne na nju. Više puta ju je udarao. Kakav alkohol i gluposti, ne vjerujem u to. Znam da su se povremeno družili. Dolazio je on u Novi Sad i ona za Beograd. Nemam riječi zaista…

Podsjetimo, Osman Karić, otac Stefana, s druge strane veruje da postoji objašnjenje za kompletan slučaj i da će Stefan iz svega izaći nedužan:

– Možda sam i ja kriv za sve, neke svoje komplekse sam liječio preko njega. Toliko sam ga volio, da nisam želio drugo dete. Ne znam, ne želim da ga osudim prije vremena – rekao je Osman u emisiji “Bajke iz podzemlja”.

Osman je odmah nakon skandala otkrio da je i dalje u šoku zbog pomenute situacije, a napomenuo je i da će se Stefan sam predati policiji.

– Sa Stefanom sam u bio kontaktu preko advokata samo. Zbog praznika njegov advokat nije bio tu, sada je došao i rekao mi je da će se sutra Stefan uredno javiti policiji i sudu. Ne znam šta bih vam rekao u neobranom grožđu sam, stalno mi zvone telefoni a ja ne znam detalje – rekao je Osman za Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh