Film i TV

PALI, MALA – Maja Marinković poslala Anđeli poruku: Obrisala pod sa njom kao nikad do sad!

Ovo nije mogla da izdrži!

Anđela i Maja - srbija danas

Maja Marinković i Zvezdan Slavić zaplesali su kao jedno tokom žurke, a pjesma ”Na jednu noć” probudila je u njima posebnu energiju.

Anđela Đuričić koja je bila tu prisutna, pokušavala je da zanemari bivšeg i njegovu novu izabranicu.

Majin smjeli ples, ali i majica sa slikom koja prikazuje srednji prst Đuričićevu su vrlo povredili, te je zadrugarka drugu polovinu večeri provela plačući, dok god je Filip Car nije odveo u rehab. Veče, šminka, toaleta i, čini se, život Anđele bejahu uništeni jednim potezom.

Maja Marinković sasvim izvjesno nije izabrala ovaj stajling slučajno, već je imala jasnu poruku za suparnicu. U našem narodnom govoru ovaj jezik simbola se može prevesti kao “Pali, mala!”, mada ima i mnoge vulgarnije oblike. Đuričićeva je, po svemu sudeći, poruku dobro razumjela, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh