Film i TV

MAJA STALA ZVEZDANU NA REP I OSVETILA SVE ŽENE – više nema pravo na svoje mišljenje: “U nebranom grožđu”

Pokazala ko upravlja.

Maja i Filip - srbija danas

Filip Car je dao vrlo zanimljiv komentar kada je trebao da iskomentariše izbor Ivana Marinkovića za potrčke, prenosi Srbija danas.

Naime, Ivan je odlučio da u izolaciju pošalje bivše supružnike Zvezdana Slavnića i Anu Ćurčić.

Svi se slažu da time što je Zvezdan dozvolio Maji Marinković da sama odluči da li će ići sa njim i Anom u izolaciju, postao pravi mali papučar. A onda je Car iznio i druge dokaze u korist tvrdnje da ga Maja drži na jako kratkom lancu.

Marinkovićeva je svojim dominatnim stavom očigledno uspjela da indirektno pogazi njegov ponos i osveti bivše žene kojima je komandovao.

– Meni je delovalo da Zvezdan uživa, Ana i Anđela su mi obe delovale da žele da idu u izolaciju. Anina rekacija pogovtovo, ona je željela da idu zajedno. Meni je djelovalo da ona namjerno čačka. Meni nije fer što je Zvezdan dao dozvolu nekome sa kojim je trinaest dana da odluči da li će ići sa njima u izolaciju. I on je u nebranom grožđu, ali sada ni Ani nije lako – govorio je Car.

– Anđela je isto rekla da nije fer da Zvezdan kaže da Maja odlići da li će ići u izolaciju – dodala je Ivana.

– A sam to i rekla, meni nije jasno da to radi – dodala je Anđela.

– Maji je dao za pravo da odlučuje a Anđeli je zabrano da ide sa njim i Majom – rekao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh