Film i TV

ZVEZDAN STAVIO BIVŠE NA VAGU! Ana svjesna da je najjača riba, Maja analizirala Anđelu, Slavnić zaboravio na ljubavnicu, pa pohvalio ženu: UVIJEK ĆE IMATI NAJBOLJE NOGE!

U toku su “Pitanja gledalaca”, a voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje Maji Marinković:

Ana, Maja i Zvezdan - e-turneja

Je l’ si ljubomorna što Anđela ima bolju guzu od tebe, a Ana bolje noge od obje?

Ne, ja sam jako svjesna sebe. Ne posjedujem ljubomoru kad je fizički izgled u pitanju, samo u muško ženskim odnosima. Nisam ja kompleksašica, jako sam svjesna sebe i ne gledam ljude na kontu toga. Prvenstveno moraš da budeš dobar čovjek, da posjeduješ energiju. Mene to zadržava, fizički izgled samo privuče – rekla je Maja.

A je l’ smatraš da Anđela ima bolju gu*u? – pitao je Darko.

Da, da, ona je lijepa devojka. Lijepo je građena od struka na dole. Nemam ja poroblem da pohvalim. Na koga da budem iskompleksirana kad sam ostvarena i svjesna sebe – rekla je Maja.

Je l’ si saglasan Zvezdane sa ovim pitanjem? – pitao je Darko

Nije što, ne, ne. Ana će uvijek i imati najbolje noge. Maja ima taj neki x faktor i pozitivno ludilo – rekao je Zvezdan.

Sad je narasla kao kvasac. Ana je l’ si znala da imaš najbolje noge? – pitao je Darko.

Da, da ja to znam. Moje noge su najbolje. Za svoje godine sam itekako jedna zgodna žena. Sad sam u najlošijoj fazi, inače sam opasna riba – rekla je Ana.

Maja ima stil koji je izgradila ali je zapostavila gluteus koji će ugraditi. Njen stil je nastao na osnovu njenog konflikta i kompleksa prema djevojkama iz prošlosti. Tu datira činjenica da voli zauzete muškarce, nju to mentalno i se*.ualno stimuliše. U ovom slučaju Maja ima kompleks – rekao je Brendon, piše Pink.

Detaljnije u nastavku teksta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh