Film i TV

MILJANA KRENULA DA POBJEGNE IZ ZADRUGE: Obezbjeđenje HITNO reagovalo

Udarala o vrata i lomila sve pred sobom, obezbjeđenje reagovalo.

Miljana Kulić - Ekskluziva

Miljana Kulić pokušala je da samovoljno napusti rijaliti “Zadruga”, tako što je iz sve snage udarala o vrata u ekonomskom dvorištu kako bi sebi napravila prolaz.

Ona je doživjela nervni slom zbog čega je željela da pobjegne iz Bijele kuće.

– Hoću kući – ponavljala je Kulićeva.

Na internetu se pojavio njen snimak u kojem se vidi kako Miljana lomi sve u ekonomskom dvorištu i pokušava da napusti imanje u Šimanovcima. Obezbjeđenje je sve vrijeme bilo uz nju, ali ona nije obraćala pažnju na njih.

Inače, mediji su prenijeli da je Miljana završila u Urgentnom centru tokom dana, a izvor blizak Kulićkama otkrio je detalje Miljaninog stanja:

– Jeste, loše je bila. Do devet ujutru je bila u Urgentnom. Jako joj se slošilo, dehidrirala je, plus ima virus, ali biće dobro. Rano ujutru joj je pozlilo, pa je produkcija izvela iz Zadruge kako bi dobila adekvatnu ljekarsku pomoć. Žalila se na stomak i povraćanje, pa je tako i dehidrirala. Trebalo bi da joj bude dobro uskoro – rekao je izvor za “SrbijaDanas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh