Film i TV

ANĐELA NAPOKON ULOVLJENA! Njena najveća tajna je otkrivena – Umjesto srama, Đuričićeva u transu!

Konačno je sve izašlo na videlo, bukvalno…

Anđela Đuričić - screenshot

O Anđeli Đuričić, njenoj porodici, kulturi, vaspitanju i moralu se polemiše već nekoliko mjeseci, tačnije otkako je ušla u emotivnu vezu sa tada oženjenim Zvezdanom Slavnićem, ali ono o čemu se definitivno najviše govori, kako u Beloj kući tako i napolju, jeste njena zadnjica.

Đuričićeva zaista može da se pohvali zavidnom linijom i istaknutim oblinama, a nerijetko provokativnom garderobom voli da istakne svoj najveći atribut – gluteus.

Među gledaocima se povela prava debata da li je Anđelina pozadina prava, istrenirana, genetski nasljeđena ili se Crnogorka ipak služi raznim pomagalima kako bi podigla i još više dovela do izražaja svoju zadnjicu.

Najčešće je bilo riječi o famoznom donjem vešu koji ima prišivene umetke kako bi zadnjica izgledala podignutije i oblije, a za kojim posežu mnoge žene jer je zbog svoje niske cijene dostupan svima, a najveća vjerovatnoća da ćete ovakav vid donjeg veša pronaći, jeste u kineskim radnjama.

Đuričićeva se vrlo vrijeđala kada bi neko posumnjao u istinitost njene zadnjice, pa je možda upravo to razlog što je odlučila da se presvlači baš ispred kamere koja je uspjela da snimi svaki dio njenog tijela.

Anđela se bez ikakvih problema skinula samo u tanga gaćice kako bi obukla kratku roze haljinu koju je dobila od njenih i Zvezdanovih fanova, “Bungiš tima”, a kamera je snimila baš sve! Neosporno je da je Anđelino tijelo zaista zgodno i izuzetno zategnutno, a zadnjica je, nema sumnje, prava.

Snimak možete pogledati OVDJE.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh